frizerie canina,tuns caini bucuresti

Serviciile noastre

Alphapet Salon va garanteaza servicii de frizerie canina la cele mai inalte standarde.
Experienta si echipamentul de ultima generatie asigura satisfactia clientilor nostri.
Fiind iubitori de animale va garantam ca blanosul dumneavoastra se va simti excelent in timpul petrecut la noi.frizerie canina,tuns caini bucuresti
Taiatul unghiilor

Taierea unghiilor este necesara si obligatorie pentru catelusul dumneavoastra, deoarece cresterea excesiva a acestora poate dauna ducand chiar la infectii si la spargerea lor. Este indicat sa apelati la un specialist pentru taierea unghiilor, iar AlphaPet salon va asigura acest lucru in deplina siguranta.

frizerie canina,tuns caini bucuresti
Curatarea urechilor

La salonul nostru, serviciile de toaletare includ si curatatul urechilor, lucru necesar pentru orice patruped. Astfel, se evita cresterea in cantitati prea mari a parului din urechi si a unor posibile infectii. AlphaPet salon include acest proces in serviciile de ingrijire profesionala a cainelui.


frizerie canina,tuns caini bucuresti
Vidatul glandelor

Glandele perianale secreta un fluid inchis la culoare, cu miros neplacut. Acest lucru apare mai ales la cainii crescuti in casa, deoarece nu au posibilitatea de a defeca in orice moment si trebuie sa se abtina pana cand sunt scosi la plimbare. Este indicat controlul periodic a glandelor!

frizerie canina,tuns caini bucuresti
Spalatul/Uscatul

AlphaPet salon dispune de echipament de ultima generatie, produse profesionale de ingrijire a blanitei si tehnici moderne de spalare si uscare a catelusului dumneavoastra. Va garantam ca patrupedul dumneavoastra se va simti excelent in timpul procesului de spalare si uscare!

frizerie canina,tuns caini bucuresti
Tunsul/Coafatul

Cu experienta si profesionalismul de care dispunem, AlphaPet salon ofera servicii de tuns si coafat la cea mai inalta calitate. Patrupedul dumneavoastra va arata impecabil si se va bucura de o blanita sanatoasa, curata si parfumata. Va asteptam cu drag!

frizerie canina,tuns caini bucuresti
Vopsirea blanitei

Salonul nostru va ofera si servicii de vopsire a blanitei, daca aveti gusturi extravagante si doriti un look inedit si deosebit pentru catelusul dumneavoastra. Va punem la dispozitie idei de vopsire a blanitei, de la vopsirea coditei sau a labutelor pana la cele mai sofisticate modele si culori.

Tarife

Pentru a satisface nevoile tuturor, Alphapet vine cu o
gama larga de pachete, personalizate special
pentru toate rasele de catelusi
Tarife