Un nou membru canin in familie?

Salonul de tuns caini Alpha Pet te invata cum sa ai grija de noul membru canin

Ati adus un nou membru canin in familie si nu stiti cum sa procedati? Va putem ajuta cu cateva sfaturi care se pot dovedi a fi utile in timp:

  1. In primul rand gasirea unui medic veterinar bun! Aceasta alegere este esentialapentru sanatatea catelului pe termen lung. Un medic bun va poate sfatui in legatura cu schema de vaccinuri din primele luni de Un membru canin nou in familieviata, tipuri de vaccin sau orice alte sfaturi conform rasei.
  2. Crearea unui loc numai al lui! Un puiut are nevoie de un spatiu delimitat, dar nu izolat. In acel loc trebuie sa fie jucariile lui, mancarea si apa si nu in ultimul rand culcusul.
  3. Asigurarea hranei de calitate buna care sa contina nutrientii necesari pentru sanatatea micutului si o dezvoltare armonioasa.
  4. Timpul pentru joaca trebuie asigurat zilnic! Joaca nu este necesara doar pentru exercitiul zilnic ci si pentru stabilirea si dezvoltarea unei relatii stapan-catel.
  5. Transformati periatul si ingrijirea blanitei intr-un obicei zilnic. In afara de asta, ingrijirea speciala si profesionala poate fi asigurata periodic de catre un salon de frizerie canina.
  6. Concentrati-va si pe dresaj! Fie ca incercati acasa sau considerati ca aveti nevoie de ajutor profesionist, catelusul dumneavoastra are nevoie de antrenament. Cu cat incepeti mai devreme, cu atat mai bine.

Related Posts

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.